Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.
citeste mai mult
Rețeta este de la draga noastră Dia. Pentru a crea loc în congelator am optat pentru această rețetă.
Vișinele curățate de codițe și frunzulițe, le speli și le scoți sâmburii.
Le pui într-un vas încăpător (cratiță de 4 l.) și torni zahărul peste ele.
Le lași 2-3 ore, amestecând din când în când, apoi le pui în frigider pentru 12 ore, să se topeacă zahărul.
Scoți vasul cu vișine, iei vișinele cu o lingură și le pui în borcanele bine spălate.
În fiecare borcan pui o aspirină, sucul lăsat de vișine pînă se umple borcanul.
Căpăcești și le așezi frumos în cămară pentru iarnă.
Să vă fie de folos!
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.
citeste mai mult